miércoles, 4 de mayo de 2016

SOM PERIODISTES!

En les classes de Valencià de 5é d’Educació Primària estem escrivint notícies. Cada alumne ha buscat un tema del seu interés per a poder realitzar una notícia d’una qualitat semblant a la d’un periodista real. Per tant, nosaltres mateixos ens hem catalogat com a PERIODISTES.

Però no es podia elegir qualsevol notícia ni qualsevol manera de contar-la. El primer pas era buscar un tema d’interés social i d’actualitat que poguera ser contat objectivament. En acabant, els alumnes ja podien començar a escriure amb una plantilla proporcionada per a no oblidar-se de cap part. A més, no podien deixar de contestar a les 5 preguntes que ha de poder respondre qualsevol notícia d’un bon periodista.

Per a ajudar a la millor comprensió de la tasca a realitzar i de què demanàvem com a professors, els alumnes comptaven amb un rúbrica, per la qual sabien exactament què havien de fer per a traure una excel·lent nota!

Amb tot, els resultats han sigut magnífics i de segur que d’ací ixen uns grandíssims professionals per a la premsa del futur!


Arcadio Margarit
Dpto. Lengua




No hay comentarios:

Publicar un comentario